Vacature monteur antennebouw

Als Monteur Antennebouw werk je in een team met ervaren professionals aan de nieuwste technologieën in de Mobiele telecom branche. Jij bent medeverantwoordelijk voor de beschikbaarheid van een telecom netwerk, dat een steeds grotere rol speelt in ons dagelijkse leven. Tevens speel je een rol bij het continu verbeteren van de kwaliteit van het netwerk, het uitbreiden van de netwerkcapaciteit.

Als Monteur Antennebouw bouw je in teamverband sites voor de netwerken van de mobiele operators in Nederland (KPN, Vodafone, T-Mobile). Voor onze opdrachtgevers ga je op diverse locaties aan het werk om sites te bouwen conform de laatste specificaties van de providers.

Het bouwen van de sites gebeurt middels werkomschrijving met tekeningen pakket, materiaallijsten en veiligheidsplan. In deze rol leg je als team verantwoording af aan het contactpersoon van onze opdrachtgever, betreffende de voortgang. Eventuele problemen bij het bouwen van de site maak je bespreekbaar. Je levert een belangrijke bijdrage aan het behalen van de doelstellingen. Wij verwachten van jou dat je in teamverband werkt aan de verkregen opdrachten en de verantwoordelijkheid neemt voor de kwaliteit van het eindresultaat.

Functie criteria

  • Je bent in het bezit van een (V)MBO diploma en hebt affiniteit met werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek;
  • Je bent niet bang om op hoogte te werken;
  • Je beheersing van de Nederlandse taal is goed;
  • Ervaring met de mobiele Operators en hun specificaties is een pre;
  • Je bent in het bezit van de certificaten: Klimmen en werken op hoogte, Klimmen en redden uit masten, Werken in nabijheid van antennes, Basic life support of EHBO en VCA of je bent bereid om deze certificaten te halen;
  • Je bent in het bezit van het NEN3140 VOP certificaat of je bent bereid deze te halen.

Dit krijg je

Als Monteur Antennebouw kun je door Rig4All bij meerdere opdrachtgevers uitgeleend worden. Je treed na een proeftijd bij ons in dienst. Bij Rig4All staat jouw ambitie en loopbaan voorop, wij zullen hier regelmatig contact over hebben. Wij bieden je diverse opleidingsmogelijkheden en begeleiding om jouw doelen te behalen. Je wordt vanuit Rig4All begeleid bij het behalen van je doelen. Je ontvangt een markt conform maandsalaris vanuit de CAO Klein Metaal met daarnaast alle middelen die je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren. Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden wij meer.  Een gemotiveerd team en leuke collega’s, waarbij het delen van kennis en kunde voorop staat. Plezier in het werk is voor ons belangrijk. Je hebt bij Rig4All niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière!

Kom jij ons team versterken?

Heb je vragen over deze functie, ons bedrijf of omtrent de sollicitatieprocedure, of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Mark Stone via telefoonnummer +31(0)6 5372 0291 of stuur je e-mail naar info@rig4all.nl o.v.v. vacature Antenne bouw voorzien van motivatie en CV.