Over RIG4ALL

Rig4all is een jong en ambitieus bedrijf; ontstaan in 2009. In 2016 zijn we verder geprofessionaliseerd en ruim 400% gegroeid, ook zijn onze expertises uitgebreid.

De werkzaamheden waar wij ons mee bezig houden zijn door de jaren heen veranderd en vanuit onze expertises afgestemd op de wens van de opdrachtgever. Het hoofdkantoor van Rig4all is gevestigd in Duiven en inmiddels werken we dagelijks met veel inzet voor onze opdrachtgevers internationaal.  Door onze jarenlange ervaring binnen diverse industrieën hebben wij specifieke domeindeskundigheid opgebouwd en ons gespecialiseerd voor diverse werkgebieden.

Working at heights

Diverse montage werkzaamheden op hoogte of in de diepte.

RIG4ALL Rescue

Rigging

Begeleiden en verplaatsen van zware lasten en het plaatsen van tijdelijke hijsinstallaties.

Rig4All Eddy Zijfers

Rope access

Toegang tot moeilijk bereikbare plekken d.m.v. industriële klim en touw technieken.

Rig4All contact Rope Access - Rigging - Rescue

Rescue

Een industrieel rescue team wat is gespecialiseerd in reddingen of het begeleiden van werkzaamheden in besloten ruimte op hoogte of op locaties die worden gekwalificeerd als risicovolle werkplek.

Rig4All slider 5

WORKING AT HEIGHTS

SAFETY FIRST – QUALITY ALWAYS

Rig4All, specialist voor deze branches

Onze klanten komen uit diverse industrieën waar hijs en hefwerkzaamheden maar ook werkzaamheden op hoogte en diepte aan de orde van de dag zijn zoals :

  • Telecom
  • Industrie
  • Petrochemie
  • Events
  • Offshore

Door onze jarenlange ervaringen zijn wij instaat om de klant centraal te stellen en daardoor samen naar een praktische en veilige oplossing te zoeken. Als partner focust Rig4all zich op het bieden van totaaloplossingen om de klant zoveel mogelijk te ontlasten.

Op Rig4All kunt u rekenen

Wij hechten veel waarde aan Veiligheid, kennis en kunde van ons personeel en natuurlijk ook van uw personeel daarom is iedereen die bij en voor ons werkt minimaal in het bezit  van VCAEHBOWerken en redden op hoogte / Besloten ruimtes en de diverse andere certificeringen die benodigd zijn voor het veilig en kundig uitvoeren van de werkzaamheden.

Door onze samenstelling zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen. Door ons grote bestand van materiaal en specialisten op de diverse gebieden streven we naar een snelle oplossing van uw probleem en kunnen wij een 24/7 service bieden voor onze klanten. Natuurlijk kunt u ook voor advies bij ons terecht.